Què és?

L’ OPEN MONA és una jornada solidària en la que obrim al públic les portes del nostre Centre de Recuperació de Primats. L’objectiu és donar a conèixer la nostra tasca i sensibilitzar sobre la necessitat de protegir la natura i els nostres parents evolutius més propers en una diada carregada de diversió i aprenentatge.

En aquesta ocasió però, l’OPEN MONA es realitza amb un motiu especial: EL TRASLLAT DE MONA. Si bé MONA continua brindant atenció permanent als nostres grups familiars de primats, el futur nou centre de rescat ens proporcionarà l’espai i les instal·lacions que necessitem per garantir un futur segur per als nostres grups actuals i per a tots els primats que encara necessiten la nostra ajuda. Ens ajudes a fer que MONA 2020 sigui una realitat? Uneix-te a l’OPEN MONA! El seu futur els espera!

Activitats

L’Open Mona 2018 se celebra el primer cap de setmana d’octubre en el marc del Dia Mundial dels Animals celebrat el 4 d’octubre. És l’oportunitat perfecta per continuar treballant en la sensibilització; donant veu a les espècies que rescatem i ajudant-les a tenir un millor futur.

En aquesta festa oberta a tots els públics, grans i petits gaudireu de tallers, jocs, exposicions, xerrades i un munt d’activitats amb les que aprendreu divertint-vos en família.

Ah, i pots venir amb la teva carmanyola, tindrem àrees de pícnic, per a que passeu un dia ideal a la fresca.

Quan?

El 6 d’octubre tindrà lloc la festa oberta a tots els públics . Compra les teves entrades a: http://fundaciomona.inscribirme.com/openmona

El 7 d’octubre és la festa privada per socis, padrins i col·laboradors de Mona. Si ets col·laborador revisa el teu email i/o la teva bústia.

En tots 2 casos l’aforament és limitat i cal reserva prèvia per poder participar a l’esdeveniment. Quan compris les entrades, podràs triar a quina hora vols fer una visita guiada, però pots accedir a MONA amb l’entrada i participar a les activitats des de les 10.30h fins a les 17h.

T’ESPEREM!

Recorda!

  • 6 d’octubre – festa oberta a tots els públics

  • 7 d’octubre – festa privada per socis, padrins i col·laboradors de Mona

  • Aforament limitat – fes la teva reserva

Saps com et pots involucrar?

Tot el nostre treball no seria possible sense la vostra ajuda i col·laboració.

El nou centre de rescat és el projecte més gran dut a terme per MONA i volem convidar-te a col·laborar en el benestar dels primats en els anys que han de venir i contribuir a que tinguin un millor futur.

AJUDA’NS!
World Animal Day